Min Lions

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Bestill tulipaner for Lions Tulipanaksjon 2017
Bestill tulipaner for Lions Tulipanaksjon 2017

Lions Tulipanaksjon arrangeres lørdag 29. april 2017, og alt er klart for at du kan bestille tulipaner.

Fristen var 1. januar men du kan fortsatt bestille.

Skal 2017 være året da vi klarer vårt hårete mål på 1 million tulipaner?

Her er en kort huskeliste

• Har klubben husket på profileringsmateriell? Profilering er noe av det viktigste både før og under arrangementet, her er det mye som kan gjøres. Har dere en MITT VALG skole? Kan man ta med seg lokalpressen og vise hvordan dette programmet fungerer i praksis?
  • Det neste en bør vurdere er; har dere en samarbeidspartner? Det kan være en forening, idrettslag, kor, musikkorps og lignende som man kan annonsere med skal motta x prosent av årets overskudd. Til gjengjeld så skal disse hjelpe til med å skape liv rundt klubbens ”hovedstand” på aksjonsdagen eller med forhåndssalget til bedrifter.
  • Det er på tide å ta Lions Tulipanaksjon tilbake til det den startet som: den dagen da alle Lionsklubber er ute og forteller om hvem vi er og hva vi gjør. Vi skal vise alle alt det flotte vi gjør for de som trenger “en hjelpende hånd”. Tulipanene skal være en viktig bit av dagen, men det skal ikke være en ren salgsdag: vi skal vise oss frem, og vi skal være stolte av det!
  • Har dere forhåndssalg til bedrifter? Dette har vist seg å være en stor sak for mange klubber. Hvis dere ikke har det i dag, så synes jeg at dere skal vurdere det. Husk Lions tulipanvase, den er fin å bruke i bedriftssalget. En vase med tre buketter kan fint selges for kr 750.- Mange bedrifter synes det er flott å kunne støtte på en slik måte. Gjør et forsøk - kanskje det gir ekstra salg?
  • Når det gjelder selve bestillingen så bruk helst bestillingsskjemaet (se lenke under). Det vil i år som i fjor bli lagt ut en oversikt over hvor mange tulipaner de enkelte klubbene har bestilt slik at du kan skjekke om din bestilling er registrert korrekt. Vær nøye med utfyllingen av bestillingsskjemaet slik at vi får registrert korrekte data på kontaktperson og leveringssted.
  • Bestiller klubben tulipaner lokalt? Gi beskjed til hroar.thorsen@lions.no om dette slik at vi får satt dette inn i listene så det også blir synlig.

Kontakt

Er det noe dere lurer på, så er det bare til å ta kontakt med Lionskontoret ved Hroar Thorsen: hroar.thorsen@lions.no eller MD NAC Hans Otto Glomsås: oglomsaa@online.no

Lykke til med forberedelsene!