Min Lions

Medlemsfordeler

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsfordeler > Medlemsfordel - mobilbetaling mCash for klubber
Medlemsfordel - mobilbetaling mCash for klubber

mCASH – den digitale lommeboken - er den mest komplette mobilbetalingsløsningen i Norge, og kan blant annet brukes til å ta imot betaling i butikk, på nett og til vennebetaling.

Lions har inngått en avtale med mCASH fra SpareBank 1. Med mCASH kan vi nå ta mot betaling for lodd- og kiosksalg, inngangspenger og parkering, roser, vafler, kaffe og alt annet vi ønsker å selge uten bruk av kontanter, kasseskrin eller bankterminaler. Alt foregår enkelt og greit via mobilen, og det enkelte lag får full kontroll på inntektene i samme øyeblikk som betalingen skjer. Enklere blir det ikke.

mCASH vokser i rekordfart og er sammen med Norges folkebank, SpareBank 1, godt forankret i hele Norge.

Transaksjonsavgift

Transakjonsavgiften hos mCash er vanligvis 2 % så en start på 1,5 er bra. Hvis flere enn 200 klubber tegner avtale, går avgiften ned til 1,25 %.

1-199 aktive brukersteder: 1,50 % av transaksjonsbeløpet

> 200 aktive brukersteder: 1,25 % av transaskjonsbeløpet