Min Lions

Medlemsfordeler

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsfordeler > Medlemsfordel - klubbrabatt hos Staples
Medlemsfordel - klubbrabatt hos Staples

Nå kan klubben din kjøpe varer til en god pris i nettbutikken til Staples.

Staples og Lions Norge har inngått avtale om levering av forbruksmateriell. Avtalen vil også være tilgjengelig for alle de lokale klubbene i Norge som har organisasjonsnummer.

Staples skiftet navn fra Tybbring-Gjedde og Binders til Staples i 2009. Staples er den optimale kombinasjon av global aktør med sterk lokal forankring. På lik linje som Lions har Staples avdelinger over hele verden.

Klubbene vil få tilgang til en skreddersydd netbutikk etter de har opprettet konto. Der inne vil du finne et rikt produktsortiment innenfor disse varegruppene: renhold, mykpapir, kontorrekvisita datarekvisita, catering, emballasje og medisinsk forbruksmateriell.

For Lions betyr dette enklere innkjøp forbruksmateriell. Klubbene vil få mer struktur på innkjøp, og levering på døren. Hos Staples får du samlet innkjøpet slik at administrasjonskostnadene går ned. Fri frakt over kr. 500.-

Stapels har et sterkt miljøfokus, vi er blant annet Miljøfyrtårn, sertifisert etter ISO 9001 og 14001. Dette gjør at Lions kan benytte seg av et rikt miljøsortiment.

Det aller enkleste er netshop bestillinger men for de som ikke ønsker dette, kan butikkort benyttes i Staples sine butikker i Norge. Minus franchise butikkene, Tønsberg, Trondheim og Tromsø.

For opprettelse av konto hos Staples, ta kontakt med:

Jonas Krabseth

E-post: Jonas.Krabseth@Staples.com