Min Lions

Medlemsfordeler

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsfordeler > Medlemsfordel - Scandorama reiser
Medlemsfordel - Scandorama reiser

Lions Norge har inngått en avtale med reisebyrået Scandorama som har spesialisert seg på guidede reiser med fly og buss.

Scandorama har arrangert reiser siden 1980 og er i dag en av Skandinavias største bussreisearrangører. Konseptet er guidede reiser, uansett om du reiser med buss eller flyr til destinasjonen. Guidede buss- & flyreiser – du velger hvordan du vil reise! I 2016 tilbyr Scandorama 72 forskjellige reiser til spennende destinasjoner.

Avtalen mellom Lions og Scandorama

I tillegg til rabatt for Lions-medlemmer, gir Scandorama en provisjon til Lions hjelpefond.

Scandorama yter Lions-medlemmer:

•  5% rabatt, max 500,- pr person, på grunnprisen på alle Scandoramas reiser.

Scandorama yter til Lions:

• 5%, max 700,- pr person, provisjon på alle produkter bestilt av Lions-medlemmer, som går til Lions nasjonale hjelpefond Norge.

Reisegaranti

Scandorama har stilt reisegaranti til Kammarkollegiet i Sverige. Gjennom medlemsskap i Sveriges Bussresearrangörer er selskapet forpliktet til å holde god etikk og høy kvalitet i virksomheten. Du reiser alltid tryggt med Scandorama.

Reise med guide

Å ha noen med seg på reisen som kan destinasjonen, noen som vet om den beste cafèen eller restauranten, noen som beriker reisen din med det lille ekstra. Det er en Scandoramaguide. Du kan slappe av og fokusere på opplevelsene under reisens gang - alt det praktiske er løst. Guiden din står for kunnskap, inspirasjon og engasjement - du kan lene deg tilbake og nyte ferien din!

Bestill reise

Bestillinger skal gjøres direkte til Scandorama, enten på telefon 800 10 110, sende e-post til   info@scandorama.no eller via www.scandorama.no.

• Lions-medlemmer skal oppgi «Lions Club i Norge» ved bestilling
  • Minimum 1 person pr bestilling må være Lions-medlem
    • Avtalen kan ha tilbakevirkende kraft for medlemmer som i etterkant av en bestilling er blitt gjort kjent med Lions-medlemmers rabattavtale, dog ikke lenger enn 14 dager etter at bookingen er gjort og forutsatt at det er minimum 30 dager igjen til avreise.