Min Lions

Medlemsfordeler

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsfordeler > Medlemsfordel - Nordic Choice Hotels hotellavtale
Medlemsfordel - Nordic Choice Hotels hotellavtale

Lions Norge har inngått en avtale med Nordic Choice Hotels som en medlemsfordel.

Dette gir Lionsmedlemmer og venner av Lions en god rabatt på mer enn 170 hoteller i Skandinavia på overnatting, og kurs/konferanse.

Hotellkjeden består av:

• Comfort Hotels: Gode hoteller på gode locations til en god pris.
  • Clarion Hotels: Internasjonale fullservice hoteller med stor kapasitet til møter.
  • Quality Hotels: Attraktive fullservice-hoteller med vekt på kurs, konferanse og møter.
  • Clarion Collection: Tilbyr sentralt beliggende hoteller med individuell service for de som reiser mye i Norden.
  • Quality Resort : Opplevelseshoteller som ligger i nærheten av attraktive reisemål.
  • Nordic Hotels: Består av åtte unike hoteller.

Som medlem av Lions Norge får du 12 % rabatt på alle hotellene.

Hvordan reservere

For å booke via websiden www.nordicchoicehotels.no. Les veiledning for booking og bruk avtalenummer: 971076.

Ring kundeservice på tlf: 22 33 42 00 eller epost: booking@choice.no (henvis til Lions Norge avtalen)

Kontakt hotellet direkte. (Henvis til Lions Norge-avtalen)

Nordic Choice Club

Bli med i Nordic Choice Club og få bonuspoeng og personlige fordeler på alle hotellene. De bonuspoengene du tjener, kan du bruke på gratis netter på alle Nordic Choice hoteller i Skandinavia og Baltikum. Nordic Choice Club har også et samarbeid med SOKOS Hotels i Finland.

Søk om ditt Nordic Choice Club kort via websiden.

Velg følgende lenke hvis du allerede er medlem av Nordic Choice Club.
1. Gå på MIN SIDE og finn: LEGG TIL AVTALE nederst på siden.
2. Fyll i din avtalekode: 971076

Velg denne lenken om du IKKE er medlem av Nordic Choice Club
1. Fyll i dine personopplysninger.
2. Fyll i din avtalekode: 971076
3. Verifiser, aksepter medlemsvilkårene og lagre informasjonen.
4. For å få opprettet et passord vil du motta en epost med en link, klikk på denne.
5. BLUE-kort* kommer till deg per post innen 14

Standardfordeler for kortnivå BLUE

• Bonuspoeng fra første natt
  • Gratis avis
  • Bonuspoeng på mat ved restaurantbesøk på våre hoteller i Norge og Danmark
  • Restaurantkupong i Sverige verdi SEK 35,-
  • 10 bonuspoeng/euro når du bor på Sokos Hotels

Som medlem har du også fordeler ved bruk av leiebilselskapene Avis og Hertz samt Dagens Næringsliv.

Kontakt

For spørsmål, kontakt Aina Gjøstøl i Nordic Choice Hotels. E-post: aina.gjostol@choice.no tel: 902 80 485.

Medlemsvilkår

Les mer om våre medlemsvilkår på: https://www.nordicchoicehotels.no/nordic-choice-club/medlemsvilkar/medlemsvilkar/

Velkommen som Nordic Choice Club medlem!

Les/last ned hotellavtalen som PDF.