Min Lions

Markedsplassen

Forsiden > Medlemssenter > Markedsplassen > Velkommen til Lions Norges nettbutikk!
Velkommen til Lions Norges nettbutikk!

Lions Norges nettbutikk har et godt utvalg kvalitetsprodukter.

Nettbutikken er et samarbeid med Aksess & Daylight AS, et firma som driver nettbutikk for flere organisasjoner og som kom desidert best ut av vår anbudsrunde. Her finner du et et godt utvalg kvalitetsprodukter – klær, elektroniske artikler, fine gaver og profileringsmateriell. For klubber er det lagt inn egne produkter som banner, ballonger, penner mm. Kom og ta en titt!

Privatpersoner og medlemmer betaler direkte i nettbutikken. Klubber kan få tilsent faktura.

A&D gir oss veldig gode priser, de er også beredt til å kunne levere tilpassede produkter til klubbene. Ønsker dere f.eks en genser med klubbnavn er det bare til å kontakte Aksess & Daylight og de kommer da med et spesialtilbud til dere.

Gå til Lions Norges nettbutikk