Min Lions

Markedsplassen

Forsiden > Medlemssenter > Markedsplassen > Trenger du strøsand?
Trenger du strøsand?

Ole Lian i Lions Club Tromsø bruker mye av tiden sin til dugnadsarbeid. Foto: Ronald Johansen, iTromsø.

Trenger du strøsand?

Flere Lionsklubber har sand som inntektsbringende aktivitet. Noen selger selv, mens andre fyller og levere sand eller singel til bensinstasjoner og andre institusjoner i sitt lokalmiljø. Alle jobber frivillig og inntektene går til humanitært arbeid. Her finner du kontaktinformasjon.

Selger din Lionsklubb strøsand? Ønsker dere da å stå oppført i denne oversikten, ta kontakt med Vibeke på Lionskontoret på e-post vibeke.aasland@lions.no.

OSLO og AKERSHUS

Oslo

Lionsklubbene Grorud, Furuset og Linderud samarbeider om å fylle sekker med strøsand. Det er Lions Club Oslo Linderud som står for salget til bensinstasjoner o.l. Kontakt Tore Johnsen, mobil: 932 17 669 eller Viggo Asp, mobil: 926 67 252.

Asker

Lions Club Borgen leverer strøsand til alle bensinstasjoner i Asker untatt Essostasjonen på Slependen. Kontaktperson: Svein Ramberg, mobil: 913 03 599

Bærum og Oslo Vest

Lions Club Kolsås leverer strøsand til bensinstasjoner i Bærum og Oslo vest. Kontaktperson: Arne Eigil Jacobsen, mobil: 913 90 558

Lørenskog og Skedsmo

Lionsklubbene Lørenskog Vest og Lørenskog Øst samarbeider om å fylle sekker og selge til bensinstasjoner etc som videreselger sandsekker til publikum. Klubbene selger også gjennomsiktige plastsekker med Lionslogo på for 12,- kroner pr. stk., inklusiv bærestropp. Kontakt Per Steinar Håklev tlf 982 40 624 eller Roy Halvorsen tlf 900 29 039.

Nes/Årnes

Lions Club Årnes selger strøsingel i Nes Kommune. Kontaktperson er Knut Jensen, mobil: 922 42 540, e-post: knjensen@online.no. Tørket strøsingel leveres i 18 kg plastsekker.
Våre utsalgssteder er Bunnpris Årnes, Circle K Årnes, Coop Extra Auli, Esso Herbergåsen, Esso Vormsund, Gausdal Landhandleri Årnes, Joker Brårud, Joker Skogbygda og Rema 1000 Årnes.

Follo

• Lions Club Ås tilbyr strøsand. Gratis tilkjøring i Follo. Kontakt Sverre Sildnes - 906 47 032.
  • LC Nesodden selger Strøsingel fra Statoil Flaskebekk. Kontaktperson Tom Alkanger: 45012534

BUSKERUD

Gol

Lions Club Gol kører ut gratis strøsand til eldre og forflyttningshemma i Gol kommune to ganger pr. mnd. frå november 2015 til april 2016. Strøysanden kan bestilles fra kommunens tjenestetorg, telefon 32 02 90 00. Du kan også få kjøpt strøsand på Shell og YX- stasjonen. Sanden er donert av Oddvar Øygaard AS, Ål.

ØSTFOLD

Spydeberg

Lions Club Spydeberg har en sentral avtale med Esso og leverer direkte til Esso-stasjoner i store deler av Østlandet, samt til andre Lionsklubber som videreselger lokalt. Kontakt Ole Kraggerud: 909 18 337

Hvaler

Lions Club Hvaler tilbyr strøsingel og gratis tilkjøring til eldre på Hvaler. Salgsteder er butikker og bensinstasjoner på Hvaler. Kontaktperson: Leif Erik Holter, tlf. 480 40 323

OPPLAND

Lions Club Biri pakker og leverer strøsand til Coop Prix som selger i butikkene. Klubben leverer også sand til institusjoner i "Lions ånd", dvs gratis. Kontakt: Eivind Orrhaug, 908 21 890 eller Harald Eikrem Tusvik. 911 77 774

HEDMARK

Grue/Kirkenær/Kongsvinger
Lions Club Grue selger støgrus på Esso på Kirkenær og Meca på Kirkenær og Kongsvinger. Klubben kjører ut strøgrus til brukere av hjemmehjelp og hjemmesjukepleie i Grue. Kontakt Arne Rønaasen: ronaasen@start.no

HORDALAND

Nordheimsund

Lions Club Norheimsund og Lions Club Strandebar selger strøsand. Tilkjøring gratis. Kontaktperson: Grønnehjelpa, 56 55 85 81

NORD-TRØNDELAG

Stjørdal

LC Stjørdal selger strøsand til bensinstasjoner i sitt område. I tillegg kjører klubben ut gratis sand til eldre og vanskeligstilte. Kontakt Knut Olav Stokke 415 60 615.

NORDLAND

Mo i Rana

Lions Club Mo i Rana selger strøsand til Statoil stasjonene, Biltema, Rema Langneset, Rema Tverråneset og Bunnpris Båsmoen. Kontakt Bjørnar Strømhaug: 971 97 695.

Saltdal

Lions Club Saltdal selger strøsand til bensinstasjoner og noen butikker i Saltdal. Rognan: Best bensinstasjon, Prix og Rema 1000, samt Prix Røkland. Kontakt: Børge Engholm: 470 15 164.

Bodø

Lions Club Bodø-Tverlandet og Lions Club Bodø-Bodin selger sand i sekker til bensinstasjonene i Bodø. Kontakt Wiggo Nilsen: 481 92 224.

Troms

Tromsø

Lions Club Tromsø fyller og selger 18-kilos sekker gjennom bensinstasjoner i Tromsø. Du kan også kjøpe Lions-sand på Coop Bygg, Byggmakker, Neuman, Eurospar og Coop Extra. Kontaktperson Ole Kristian Lian, mob: 416 93 938.

FINNMARK

Vadsø

Vadsø Lions Club selger strøsand av prima kvalitet. Sanden er av knust stein og betegnes som helt ren. Samme strøsand benyttes på kortbaneflyplasser. En sekk koster 100 kroner og leveres vederlagsfritt.
Kontakt: Selmer Bjørkås: 917 33 824 eller selmer.bjorkas@gmail.com. Magnar Karikoski: 928 94 254 eller e-post: magnartrafikk@gmail.com.