Min Lions

Markedsplassen

Forsiden > Medlemssenter > Markedsplassen > Lions Clubs Lusters prosjekter i Uganda
Lions Clubs Lusters prosjekter i Uganda

Lusterklubben selger bamser, bøker og malariapakker for å hjelpe barn i Uganda.

Pumpkin-bøker

Historien om Charles Pumpkins er både morsom og tankevekkende, en historisk reise gjennom Afrika. Den første boken heter "Kalde vinder - varmt hav", bok nummer to har tittelen "Et smil til evig tid".

Lions Malariapakke

Hvert døgn dør det ca 2500 mennesker i verden av malaria, 85 prosent av dem er barn. Sykdommen kan behandles og forebygges med blant annet myggnetting, men mange familier har ikke økonomi til hverken netting eller medisin. Et malarianett koster 40 kroner, inklusive distribusjon, etterkontroll og en liten pott til medisinsk behandling om noen blir rammet likevel.

Isbjørn til nytte og glede

Kjøp en isbjørnbamse for 200 kroner - til deg selv, barn eller barnebarn. Eller kjøp en og la et barn i Uganda få den. Pengene fra bamsesalget går til moskitonett og foreldreløse barn i Uganda.