Min Lions

Markedsplassen

Forsiden > Medlemssenter > Markedsplassen > Kjøp matrikkel for 2016-2017 fra Lions Club Skiptvet
Kjøp matrikkel for 2016-2017 fra Lions Club Skiptvet

Slik ser omslaget ut på matrikkelen for 2016-2017.

Kjøp matrikkel for 2016-2017 fra Lions Club Skiptvet

Matrikkelen er en bok med en del praktisk informasjon om organisasjonen, klubboversikt, verv og kontaktinformasjon til alle medlemmer. Bestillingsfrist 15. juli!

Matrikkelen i bokform for lionsåret 2016-2017 er snart klart for trykking.

NB! Klubbopplysninger i matrikkelen blir hentet fra Lions medlemsregister og sørg for at dette er oppdatert og korrekt.

Opplaget vil være begrenset og kan leveres fram til siste bok er solgt. Matrikkelen vil være klar for utsending i løpet av august og opplaget bestemmes utfra forhåndsbestillinger.

En matrikkel er en del av Lions' historie og er et supplement til vårt nettbaserte medlemsregister. Nye medlemmer anbefales spesielt om å bestille samt at nyinnmeldte får en matrikkel sammen med medlemspakken.

Lions Club Skiptvet har påtatt seg oppdraget å trykke matrikkelen i bokform. Pris kr. 100,- pr. stk., frakt/porto kommer i tillegg. Samlet utsendelse klubbvis adressert klubbpresidenter med faktura.

Bestill

Oppgi navn, klubb og antall ved bestilling til:
Lions Club Skiptvet v/Roar Eng
E-post: reng@online.no