Min Lions

Lion - magasinet

Forsiden > Medlemssenter > Lion - magasinet > Kjenner du denne sjekkboksen?
Kjenner du denne sjekkboksen?

Fjern avhukingen i den markerte boksen for å stoppe sendingen av papirversjonen av medlemsbladet LION til deg.

Kjenner du denne sjekkboksen?

Spar penger og miljøet med et klikk!

Papirutgaven av medlemsbladet LION sendes alle medlemmer og et utvalg samarbeidspartnere og myndigheter. Medlemmene får i tillegg en web-versjon tilsendt på e-post gjennom Lions Norges Nyhetsbrev. Hvis du synes web-utgaven er tilstrekkelig, kan du med et enkelt klikk i medlemsregisteret reservere deg. Dette kan også sekretær og president i klubben gjøre for klubbens medlemmer. Da sparer vi både penger og miljøet!

Slik gjør du det: i toppen på hjemmesiden lions.no, klikk Logg Inn. Klikk så «Endre medlemsinfo». Helt nederst finner du boksen «Motta medlemsblad». Klikk på boksen for å fjerne avhukingen. Avslutt med å klikke «Lagre».

Får du ikke bladet?
Mange medlemmer, i alle aldre, foretrekker å lese på papir. Med forrige nummer skiftet vi fra Norpost til Mediapost Rett Hjem som distributør for papirversjonen av LION, og vi sparer noen kroner på det. Bladet leveres av avisbudet, også til deg som ikke har abonnement på avis, og noen opplever at budet ikke har gjort jobben skikkelig. Andre har rapportert at de ikke har fått det i det hele tatt. Hvis du ikke har fått bladet, send en e-post til redaktøren lion@lions.no så ordner vi ettersending. Har du innvendinger mot leveringsmåten (f.eks i postkassen i steden for dørmatta), gi beskjed til redaktøren så ordner vi det!