Min Lions

Klubbmøte

Forsiden > Medlemssenter > Klubbhåndbok > Klubbmøte > Innkalling til klubbmøte

Innkalling til klubbmøte

En viktig forutsetning for at medlemmene skal føle det som lystbetont å gå på klubbmøtene, er at de vet at møtene er hyggelige, interessante og givende. Men det er også viktig at innpakkingen er god og spennende. Og en del av innpakkingen er møteinnkallingen.

Møteinnkallingen skal resultere i at dette møtet har jeg lyst til å gå på. Nedenfor er et eksempel på en innkalling som, i hvert fall for mange, vil bidra til å gjøre deltagelse i møtet lystbetont:

”Det inviteres til medlemsmøte i Lions Club NN

Dag, dato og klokkeslett

Agenda for møtet vil være:

• Velkomst
  • Lions etiske norm
  • Introduksjon av eventuelle gjester/potensielle medlemmer/nytt medlem
  • Klubbsaker
  • Rapport fra distrikt og sone
  • Rapport fra komiteer
  • Påskjønnelser/utmerkelser
  • Sosialt samvær

Vennligst gi beskjed til sekretær (telefon eller e-post) innen dato om du kommer eller er forhindret.

Vennlig hilsen

Når det gjelder saker som bør behandles under klubbsaker, se ”Huskeliste for klubbmøtet”.

Når det gjelder forslag til ideer og innslag i møtene , se ”Ideer til aktiviteter og annet på klubbmøtet”.