Min Lions

Klubbens hjemmeside

Forsiden > Medlemssenter > Klubbhåndbok > Klubbens hjemmeside > Hvordan definere synlighet på menypunkter

Hvordan definere synlighet på menypunkter

Mappen "Interne dokumenter" er en standardmappe som er lesbar kun for innloggede medlemmer i Lionsklubben og administratorer på Lions Norge. Les her hvordan du velger synlighet på menypunkter.

Meningen med menypunktet "Interne dokumenter" er at klubben skal kunne ha et sted for artikler som bare medlemmer i klubben kan se.

Når du oppretter et nytt menypunkt, har du to valg når det gjelder synlighet – for alle eller kun for klubbens medlemmer. De med rettigheter som administrator på Lions Norge har tilgang til hele systemet.

velge-synlighet--klubb

Bildet: Når du velger å opprette nytt menypunkt, er det en bok nederst der du huker av hvis du vil at alle skal kunne se innholdet.