Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Widvey: Mer samarbeid mellom næringsliv og frivilligheten
Widvey: Mer samarbeid mellom næringsliv og frivilligheten

Lions Norge var en av fire organisasjoner som fikk stille spørsmål til kulturminister Thorhild Widvey i forbindelse med Topplederkonferansen 2015 som arrangeres av Frivillighet Norge i dag, torsdag 15. januar.

Spørsmålet Lions Norge stilte var:

Hvordan ser statsråden for seg frivilligheten i Norge ved utløpet av 2020?

Widvey svarer: Jeg ser for meg en sterk frivillig sektor i 2020. Det offentlige må legge til rette for dere. Frivillighetserkæringen er tuftet på organisasjonenes selvstendighet.

Tilleggspørsmål:

Hva må gjøres for at vi skal komme dit?

Widvey svarer: Organisasjonene bestemmer selv hva de skal arbeid med. Staten skal legge til rette for dette blant annet via økonomiske ordninger.
Hun ser også for seg et sterkere samarbeid mellom næringsliv og frivillig sektor. Dette skal det offentlige også legge til rette for.

Les mer om topplederkonferansen: http://www.frivillighetnorge.no/no/om_oss/topplederkonferansen/Topplederkonferansen+2015%3A+Frivilligheten+%2B+kommunen+%3D+sant.b7C_wtbW2V.ips

Følg konferansen på Twitter: #frivilligtopp2015

Ny kommentar