Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Vil du bli leder for Lions Røde Fjær 2020?
Vil du bli leder for Lions Røde Fjær 2020?

Hovedkomiteen for Lions Røde Fjær 2020 trenger prosjektleder på frivillig basis.

Lions Røde Fjær er en landsomfattende innsamlingsaksjon som har vært arrangert ca. hvert femte år siden den første aksjonen i 1966. Formålet den gang var å bygge et nasjonalt helsesportsenter på Beitostølen i 1970. Dette ble starten på Beitostølen Helsesportsenters (BHSS) rehabiliteringstilbud til mennesker med funksjonsnedsettelser med ulike diagnoser, funksjonsnivå og alder.

Lionsklubbene i Norge har nå valgt formålet for Lions Røde Fjær 2020; Lions Familiehus på BHSS. Innsamlede midler fra aksjonen Lions Røde Fjær skal nok en gang bidra til en viktig samfunnsendring. Huset skal være et nytt tilbud til barn og unge med sammensatte behov, innvandrerbakgrunn og deres familier. Mangfold, integrering og inkludering vil være nøkkelord for det nye BHSS.

Til aksjonen i 2020 skal vi nok en gang inspirere tusenvis av medlemmer og gode samarbeidspartnere til å samle inn penger til et viktig formål. Vi vil jobbe sammen med ambisjonen om å gjenta suksessen fra 1966.

Til dette trenger vi en prosjektleder på frivillig basis.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

• Leder av hovedkomiteen
  • Oppfølging av delegerte oppgaver
  • Oppfølging av milepælsplan og sørge for gode arbeidsprosesser
  • Rapportere til Guvernørrådet

Ønskede kvalifikasjoner:

• Gode lederegenskaper
  • Erfaring fra lignende prosjekter (innsamlingsaksjoner)
  • Gode kommunikasjonsegenskaper, både muntlig og skriftlig
  • Erfaring fra påvirkningsarbeid
  • Erfaring fra organisasjonslivet/frivillighet er en fordel, men ingen betingelse

Hovedkomiteens oppgaver:

• Bygge opp intern organisasjon i samarbeid med BHSS
  • Organisere og lede Lions Røde Fjær i 2020
  • Strategi og helhetlig planlegging
  • Markedsføring internt og eksternt
  • Økonomistyring

Som person er du trygg og målorientert, ser muligheter, er tydelig og motiverende.

Mer om Lions sitt arbeid finner du på  www.lions.no.

Har du spørsmål til stillingen, vennligst ta kontakt med generalsekretær Hroar Thorsen 90165787 / hroar.thorsen@lions.no

Søknad og CV sendes til Lions Norge på e-post post@lions.no innen 27. juli 2018. Merk Leder LRF 2020