Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Velkommen til Riksmøte 29-30. mai 2015
Velkommen til Riksmøte 29-30. mai 2015

Foto av midnattsol: Bernt Nilsen.

Velkommen til Riksmøte 29-30. mai 2015

Thorvald Stoltenberg og Cato Zahl Pedersen kommer - kommer du? Lions Club Kirkenes og Lions Club Tana og Nesseby er arrangør av årets store arrangement i Lions Norge, og det er fortsatt mulig å melde seg på. Her finner du påmeldingsskjema.

Riksmøtekomiteen 2015 ønsker alle Lionsmedlemmer og Venner av Lions velkommen til Kirkenes siste helga i mai 2015.

Thorvald Stoltenberg – Barentssekretariatets far – foretar den offisielle åpning på fredag 29. mai. Han har fått en egen bauta i Kirkenes, og i den forbindelse har vi valgt å ha en parade gjennom byen – fra konferansehotellet til bautaen.

Hovedkomiteen har som mål at rammen rundt Riksmøtet 2015 skal være forankret i vår natur og kultur. Lykkes vi med det, regner vi med at dere vil oppleve noen spektakulære dager i Kirkenes. VELKOMMEN!

Les om de ulike arrangementene i medlemsbladet LION