Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Velkommen til Lions Riksmøte 2017 - påmelding
Velkommen til Lions Riksmøte 2017 - påmelding

Meld deg på årets riksmøte som holdes på tradisjonsrike Sundvolden hotell fredag 26. og lørdag 27 mai.

Vær med på beslutningene som fører organisasjonen videre, delta i diskusjoner og seminarer og sjekk ut vrimlehallen med stands for samarbeidspartnere, prosjekter og salgsartikler. Riksmøte har også sosiale eventer der du kan utveksle ideer med nye og gamle Lionsvenner fra hele landet samt gjester fra de andre nordiske land.

rm-logo_hønefoss-2017-web-transp

Riksmøte er det øverste besluttende organ for Lions Norge. Riksmøte godkjenner rapporter og regnskap, velger sentrale tillitsvalgte, stemmer på innsendte saker og vedtar retningslinjer og fremtidsplaner for organisasjonen. Møtet arrangeres årlig og vanligvis i slutten av mai hvert år. Alle medlemmer i Lions og registrerte "Venn av Lions" er velkomne til å delta, gjerne sammen med sin ledsager.

For 2017 er det Lions Club Heradsbygda som står som den formelle arrangør. Lions Club Ringerike Veigin er medarrangør. Arrangørene har lagt vekt på å holde kostnadene så lave som mulig. Du velger selv hva de ønsker å delta på. For deg som ikke ønsker måltider og/eller overnatting, betaler du kun 150 kroner for møtedeltagelse.

Sundvolden hotell ble åpnet i 1648 og er i dag et moderne konferansehotell som ligger i Krokkleiva (i nærheten av Hønefoss i Buskerud) med flott utsikt over Steinsfjorden. Adresse: Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva
Hotellets hjemmeside:  www.sundvolden.no/

Fredag 26.05

kl. 0900 Registrering i sekreteriatet åpner

12:00-13:00 Lunsj

13.00-1430 Åpningsseremoni i Kongressalen

15:00-18.00 Riksmøteforhandlinger Del 1 i Kongressalen

20:00- Bli kjent treff

Lørdag 27.05

08:00- Registrering i sekretariatet

09:00-11:45 Riksmøteforhandlinger Del 2 i Kongressalen

10:00 Avgang ledsagertur fra hotellet

11:45-12:00 Kaffepause

12:00-13:00 Seminarer

13:00-14:00 Lunsj

14:00-17:30 Riksmøteforhandlinger Del 3 i Kongressalen

19:00- Festmiddag

Bli kjent treff fredag

Fredag kveld blir det et uformelt «Bli kjenttreff» slik det alltid har vært på våre riksmøter. Her blir det mulighet for mingling og du får enkel mat og drikke. ( Drikke er ikke inkludert i prisen men kan kjøpes på stedet). Lokale musikere sørger for glad musikk som garantert får fart i dansefoten din!

Festmiddag lørdag

På lørdag er det duket for en festmiddag som også er en tradisjon i Lions.

Ledsagertur lørdag

Ledsagerturen på lørdag blir delt i to. Første pulje reiser til Galleri Klevjer på Helgelandsmoen, mens de andre reiser til Hadeland glassverk. Det blir ca. en og en halv time på hvert sted, før de reiser motsatt, slik at de som har vært på Galleri Klevjer drar til Hadeland og vise versa. Galleri Klevjer som har en fast utstilling på Helgelandsmoen. Det er mulig å kjøpe lunsj begge steder eller bare ta en kopp kaffe. Hele turen vil ta 4,5 time.

Påmelding:

Her finner du informasjon om betaling og påmeldingsskjema:

Kontakt

For spørsmål om påmelding, kontakt  bjorn-ivar.kjobstad@gjensidige.no // mobil 992 65 922

For andre spørsmål, kontakt leder for hovedkomiteen Borgar Aasterud: turiaaa@online.no // mobil: 913 85 909

Sakspapirer

Sakspapirene for møtet publiseres på medlemssenter/møter/riksmøte når de er klare, og klubbene får da tilsendt en e-post med lenke til saksdokumentene.