Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Velkommen som ny kulturminister Linda Hofstad Helleland!
Velkommen som ny kulturminister Linda Hofstad Helleland!

Linda Hofstad Helleland fikk 16. desember overrakt nøkkelkortet til kulturministeren kontor i Kulturdepartementet. Foto: Tor Stenersen, Aftenposten.

Velkommen som ny kulturminister Linda Hofstad Helleland!

– Jeg vil være minister for frivilligheten. Hadde det ikke vært for de mange fotballtrenerne og dirigentene der ute som frivillig forbereder til avslutningskamper og julekonserter, så hadde vi vært et fattig samfunn, sier hun til Aftenposten.

Lions Norge ønsker den nye kulturministeren velkommen som frivillighetsminister! Vi vil også få takke Thorhild Widvey for sin innsats for frivilligheten i Norge, og ønsker henne lykke til videre.