Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Taler og foredrag på Lions Riksmøte 2017
Taler og foredrag på Lions Riksmøte 2017

På Riksmøte 26-27 mai på Sundvollen får du høre en appell av TV-aksjonen NRK og mange flere spennende foredragsholdere.

TV-aksjonen NRK 2017 til UNICEF

Vi har i Lions lange tradisjoner med å støtte opp om TV-aksjonen NRK, på ulike måter. I år får deltagerne på riksmøtet mulighet til å møte noen av ildsjelene bak denne fantastiske nasjonale dugnaden. Motto for årets aksjon er "Hvert barn er en mulighet", og det er et budskap som stemmer godt med våre verdier i Lions. Adelheid Sæther er TV-aksjonens ferske fylkesaksjonsleder i Akershus. Hun har erfaring fra blant annet frivillighet under Ski-VM i 2011, og som bøssebærer for TV-aksjonen. Adelheid jobber nå med å mobilisere alle gode krefter i Akershus fylke til TV-aksjonen. Hun gleder seg til å komme og møte Lions-medlemmer fra hele landet, og er imponert over at vi i år kan feire 100 år med fantastisk innsats for en rekke gode saker!

Andre foredragsholdere:

Har du husket å melde deg på?

Utvidet søknadsfrist: 14. mai.

Les  Ny frist for påmelding på Lions Riksmøte 2017

Les sakspapirer med program