Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Støttekonsert for Lions Røde Fjær 2015
Støttekonsert for Lions Røde Fjær 2015

Lørdag 7. februar inviterer Lions Røde Fjær 2015 til festforestilling på Sentrum Scene i Oslo med blant andre Reidun Sæther, Mathea-Glitterberg, Catharina Chen, Mimmi Tamba og Det Norske Blåseensemble. Sikre deg dine billetter NÅ!

Blir du med på konserten, støtter du MITT VALG og Lions' forebyggende arbeid for barn og unge i Norge.

Konserten finner sted på Sentrum Scene lørdag 7. februar klokken 18.00. Lions Norges egen rap ”Vi er Lions” skal også fremføres live for første gang. Komplett program offentliggjøres om kort tid.

Dette blir et arrangement med unummererte sitteplasser både i hovedsalen og på galleriet. Aldersgrense i hovedsalen er 18 år, og på galleriet er det fri aldersgrense.

Billetter kjøpes her: Hovedsal Galleri

Reidun Sæther

Stemmen til Reidun Sæther er i en klasse for seg, og hun gjorde furore på NRKs ”Stjernekamp” høsten 2014. Men hun har trollbundet publikum i en årrekke i musikaler som ”Les Miserables”, ”Cats” og ”Spamalot” og i utallige TV-opptredener. I oktober 2014 debuterte Sæther med albumet "Where My Secret Lies", og 7. februar skal hun synge for Lions Røde Fjær 2015.

Hør Reidun Sæther: Stjernekamp NRK 2014

Mer informasjon: Reidun Sæther

Mathea-Mari Glittenberg

Artist og skuespiller Mathea-Mari Glittenberg (14 år) vant Melodi Grand Prix Junior i 2014 med sangen "#Online". Sangen handler om hvordan sosiale medier overtar hverdagen. Til tross for sin unge alder, har Mathea-Mari allerede bred erfaring som artist og skuespiller. Hun deltok i TV2s "Norske Talenter" i 2012, og sammen med Nora Bratfos spilte hun rollen som Annie i musikalen ”Annie” i Folketeaterets oppsetning i 2013. Mathea-Mari har også spilt i ”Reisen til julestjernen” og ”Aladdin”.

Hør Mathea-Mari fremføre #online under MGPJunior 2014

Catharina Chen

Fiolinist Catharina Chen er tidenes yngste orkesterleder ved Den Norske Opera & Ballett og har markert seg som en meget anerkjent musiker innen klassisk musikk i Norge. Hun har vært solist med alle de store norske orkestrene, samt orkestre i både Kina og USA. Chen er den yngste musikeren i Norge til å motta Oslo bys kunstnerpris.

Hør Catharina Chen: NRK TV Lindmo 15.11.14

Mer informasjon: Catharina Chen

Mimmi Tamba

Vokalist Mimmi Tamba en ettertraktet artist med sceneerfaring fra hele landet. Hun har blant annet jobbet med Bugge Wesseltoft, Øystein Greni og Nico & Vinz, og mange vil huske henne fra ”Stjernekamp” på NRK høsten 2013. Denne høsten er Tamba aktuell med låta ”Glittering Glitter” fra debutalbum ”Storm” som ble lanssert 28. november.

Hør Mimmi Tamba: Glittering Glitter

Mer informasjon: Mimmi Tamba

Det Norske Blåseensemble

Det Norske Blåseensemble er et unikt orkester bestående av 24 profesjonelle musikere og er Norges fremste kammerorkester for blåsere. Ensemblet er basert i Halden og er Norges eldste orkester i kontinuerlig drift med røtter tilbake til 1734. Ensemblet har samarbeidet med komponister som Peter Tornquist og Eivind Buene, norske solister som Atle Pettersen og Anita Skorgan, samt noen av verdens fremste jazzmusikere som Maria Schneider og Steffen Schorn.

Mer informasjon: Det Norske Blåseensemble