Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Starter opp ny internasjonal leir for funksjonshemmede
Starter opp ny internasjonal leir for funksjonshemmede

Sommeren 2015 arrangerer Lions Norge for først gang "Camp Fjalir", en internasjonal leir for unge bevegelseshemmede.

- Vi er stolte over å kunne invitere ungdommene til Fjaler kommune, til Røde Kors sitt flotte anlegg "United World College". Leiren varer i to uker, fra 28 juni til 12 juli. Målet er å tilrettelegge for nye ideer, vennskap og morro gjennom fysisk aktivitet i naturskjønne omgivelser, sier Franzie Lerch, leder for ungdomsutveksling i Lions Norge.

Haugland var faktisk formål for Lions Røde Fjær-aksjonen i 1987. Innsamlingen skaffet grunnkapitalen til Haugland Rehabiliteringssenter som drives av Røde Kors og er et anerkjent senter her på Vestlandet.

Lions Club Fjaler og Lions Club Førde er primus motorer, sam andre frivillige i distriktet, og de gjør en stor innsats for at leiren skal bli vellykket. Både norske og utenladske ungommer er velkomne til campen.

Lionsklubber rundt om i landet oppfordres til å påta seg ansvar for å sende en ungdom med funksjonshemming til Sogn og Fjordane til sommeren. Informasjon ligger på hjemmesiden under Vårt arbeid/Camp Fjalir

Spørsmål kan rettes til Franzie Lerch på e-post: mdyc@lions.no