Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Sosial sponsor for NM på ski 2016
Sosial sponsor for NM på ski 2016

Lions Norge har takket ja til å være sosial sponsor for NM på ski 2016 i Trømsø. Vi håper på folkefest i vinterbyen 28. - 31. januar!

Lions distriktsråd for Nord-Norge (104 A1) har møte i Tromsø denne helgen. De blir synlige Lions i bybildet når de tar pauser!

Dette er momenter i vår partneravtale med NM:

1. Logo på sponsorvegg, NM-nettside, takkeannonse i NM-avisa (billag i Nordlys) og sponsordiplom.

2. NM-luer (billett til alle løpene. Pris kr.399 pr stk)

3. Sponsorfrokost lørdag 30. januar: Sammen med NM-partner Clarion Hotel The Edge inviteres alle NM-sponsorene/partnerene til en god og hyggelig frokost før NM-programmet på lørdag 30. januar starter.

4. NM frokostseminar med Vegard Ulvang: NM frokostseminar for næringslivet med Vegard Ulvang. Onsdag 27. januar kl.08.00 - 10.30 hos NM-partner Scandic Ishavshotel. Mer info om tema, program og påmelding ses her:  http://www.bdo.no/nmseminar/

5. Lederduellen og Bedriftssprinten: Muligheten til deltakelse på Lederduellen og Bedriftssprinten.