Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Se Lions videomagasin - april

Se Lions videomagasin - april

Se hvordan Lions støtter en barneskole for blinde med teknologisk utstyr. Og hør hvorfor barna har valgt å starte en LEO-klubb på skolen sin.

LQ april 2017

LQ januar 2017

Gjør deg klar til å feire Lions 100 år på vår internasjonale Convention denne sommeren. Vi skal "hjem" der det hele startet - i Chicago, 30. juni - 4. juli, 2017.

LQ oktober 2016

I denne utgaven av videomagasinet Lions Quarterly (LQ) kan du se den siste filmen som er laget om 100-års jubileet - Lions and LCIF. Se hvordan Lions (også  Lions Norge) hjelper syriske flyktninger, lær hvordan Lions på vestkysten i USA jobber mot marin forsøpling.

LQ juli 2016

LQ april 2016

I april-utgaven av Lions Quarterly kan du se de siste av de fem historiske 100-års filmer som er laget i forbindelse med jubileet i 2017. "Fred og internasjonal forståelse" viser hvordan Lions har vært opptatt av å bygge forståelse på tvers av grenser og generasjoner. Lær også om Camp Pacifica, en leir i California for hørselshemmede barn og deres familie, og hvordan Lions gjennom programmet Kans 4 kids samler inn penger gjennom resirkulering.

LQ januar 2016

I januar-utgaven av videomagasinet Lions Quarterly får du et historisk tilbakeblikk på verdens største serviceorganisasjon som snart fyller 100 år. Sjekk ut innsamlingsaksjonen Million Penny Project, og få et lite glimt av opplevelsene som venter på Lions Clubs International Convention i Fukuoka, Japan, 24-28. juni 2016.

LQ oktober 2015

Hvordan Lions ble kjent som "De blindes riddere"? Se Lions Quarterly for oktober! Se også hvordan Leos, Lions og eldre samles for et seniorball, se hvordan Lions i Belgia hjelper personer med læringsvansker og finn ut mer om vår internasjonale tegnekonkurranse, Lions International Peace Poster Contest.

LQ juli 2015

I denne utgaven går vi gjennom 100 år med Lions. Se flott sak om vår fredsleir for ungdom iNorge, et synssenter i Arizona, en felles kjøkkenhage sonm tiltak mot sult og et arrangement med blinde seilere.

LQ april 2015

I denne utgaven av Lions Quarterly kan du se hvordan Lions på Jamaica tar vare på skogen. Oppdater dine historiske kunnskaper om vår grunnlegger Melvin Jones og hans visjoner for Lions Clubs International. Her fortelles også historien om Lionsklubber i Minnesota som samles for to store prosjekter i løpet av en helg.

LQ januar 2015

LQ oktober 2014: I oktober-utgaven av videomagasinet Lions Quarterly kan du se innslag om prosjekter for barn, hvordan "Melvin Jones Health Center" hjelper ungdom tilbake til skolen, se hvordan førerhunder trenes i Kanada og hvordan LCIF and Lions gjenoppbygger en ungdomsskole som ble ødelagt av orkanen Katrina.

LQ Juli 2014: Se hvordan Lions bidrar til et sunt kosthold for barn gjennom skolematprosjekt og rådgivning til foreldre. Se innslag om hvordan vi forebygger blindhet i lokalsamfunn. Et spennende prosjekt gir barn med Downs syndrom hjelp til å utvikle språk, lese, skrive, få motoriske og andre grunnleggende ferdigheter.

LQ April 2014:Videomagasinet Lions Quarterly gir deg et glimt inn Lions aktiviteter i hele verden. I denne utgaven kan du se hvordan Lions går løs på miljøproblemer i sine lokalsamfunn. I New Orleans er musikeres helse prioritert, i India er barneblindhet i fokus, i Florida, USA får blinde mobilitetstrening og i Irland reddes liv gjennom "Message in a bottle".

LQ Januar 2014: Se hva Lions gjorde da tyfonen Haiyan rammet Fillipinene. Lær hvordan Lions over hele verden jobber mot mobbing, og hvordan vi planter trær og gress for å få tilbake et grønt landskap på Island.

LQ Oktober 2013: Se hvordan Lions jobber for å styrke både barns og voksnes leseferdigheter, se hjelpeaktiviteter av barn for barn i Afghanistan, et miljøprosjekt fra våtmarkene i Australia og om mikrofinansiering i India.

LQ juli 2013.  Lær om Lions' tegnekonkurranse der 8 millioner barn har deltatt i løpet av 25 år. Se hvordan irske frivillige inspirerer ungdom. Lions i USA gir blinde mulighet til å spille baseball. I Chile sørger vi for at også svakere grupper får tilbud om helsesjekk. I Hawai er medlemmene med på å gjøre strender tryggere.

LQ april 2013 . Se hvordan Lions hjelper syke, fattige, underernærte og overvektige mennesker over hele verden. Se også eksempler på Lions bidrar til leseferdigheter og prosjekter for å styrke kvinner i utviklingsland. Se også ulike prosjekter for å verne miljøet - gjenvinning, rent vann og treplanting.

LQ januar 2013. Se hvordan Lions reagerte etter superstormen Sandy, blir hedret som Champions of Change, beskytter miljøet, gir synshemmede på Madagaskar et nytt syn på livet og gjør seg klar for 2013 International Convention i Hamburg, Tyskland.

LQ oktober 2012. Se hvordan Lionsmedlemmer hjelper barn med å lese og skrive, hvordan synshemmede barn i Argentina får hjelp og hvordan frivillige sørger for varm mat og rene klær til hjemløse i USA.