Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Ny styreleder i stiftelsen Det er mitt valg
Ny styreleder i stiftelsen Det er mitt valg

Dagfinn Bakken.

Ny styreleder i stiftelsen Det er mitt valg

Dagfinn Bakken (62) etterfølger Rune Johansen som styreleder i stiftelsen Det er mitt valg. Dagfinn bor i Nittedal og er medlem av Lions Club Nittedal.

Dagfinn Bakken har variert erfaring fra lederstillinger i næringslivet og er vant med styrearbeid - også i kunnskapsbedrifter. De øvrige styremedlemmene, Hans Otto Glomsås, Terje Otto Rasmussen, Hilde Straumsheim og Tove Helen Tronstad, fortsetter i sine verv til de er på ordinært valg.

Stiftelsen Det er mitt valg er opprettet av Lions Norge og finansieres blant annet av Lions årlige tulipanaksjon. Stiftelsen driver, gjennom undervisningsopplegget Mitt Valg, opplæring av lærere og pedagoger slik at de kan benytte undervisningsopplegget i sine læringsmiljøer.Til denne opplæringen har stiftelsen Det er mitt valg knyttet til seg spesialutdannede og meget dyktige instruktører. Formålet med undervisningsopplegget er å gi barn og unge kunnskap og sosial kompetanse til å ta kloke og selvstendige valg i livets utfordringer. Det er separate og ulike opplegg for alle alderstrinn fra barnehage og ut ungdomsskolen. De senere år er det også utviklet et opplegg vedrørende vold og seksuelle overgrep.

Det er Lionsklubber i hele Norge som i sine lokalmiljøer er pådrivere overfor myndighetspersoner i skole- og barnehagesektoren for å få de til å ta undervisningsopplegget Mitt Valg i bruk. De norske Lionsklubbene har også bestemt at overskuddet fra innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær 2015 skal tilfalle stiftelsen Det er mitt valg. På denne måten viser alle Lions medlemmer at man mener alvor når man sier at det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne.

Mer kunnskap får du på hjemmesiden til Lions Norge (www.lions.no)eller stiftelsen Det er mitt valg ( www.determittvalg.no).

2 kommentarer

Kommentarer blir moderert. Om du ser en kommentar du mener bør fjernes så kan du klikke på Rapportér
Kommentar fra Thorstein Røssum
Rapportér | 09.jan 2015 15:51
Gratulerer Dagfinn! Dette gir LC Nittedal en god profilering.
Kommentar fra Alexander Grønvold
Rapportér | 26.des 2014 15:34
Stiftelsen står om en måned foran en meget stor oppgave og en ditto utfordring; hvorfor skifte styreleder nå?
Nå må vi stå sammen og dra i samme retning og det må alle være innstilt på...håper jeg.

Ny kommentar