Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Ny daglig leder for Stiftelsen Det er Mitt Valg
Ny daglig leder for Stiftelsen Det er Mitt Valg

Annica Linden Øygard tiltrer 1. august 2016 som ny daglig leder av Stiftelsen Det er mitt valg (DMV).

- Vi har stor tro på at Annica vil være med på å realisere stiftelsens ambisiøse målsetninger, sier styreleder Christian H. Johansen.

Stiftelsen tilbyr undervisningsprogrammet Mitt Valg for utvikling av et godt læringsmiljø og læring av sosial og emosjonell kompetanse. Det brukes både i barnehager, grunnskoler og videregående skoler. Stiftelsen Det er mitt valg er en del av Lions Norge.

Her er Annicas presentasjon av seg selv:

Hei!

Jeg heter Annica Linden Øygard. 1. august tiltrer jeg som daglig leder i Stiftelsen DMV.  Det gleder jeg meg masse til, fordi jeg vet at programmet nytter. Jeg har sett hvordan det bidrar til trygghet og fremtidstro for enkelte barn, klasser, foreldre og et helt lokalsamfunn.

Frem til oppstart skal jeg avslutte mitt arbeid som SLT koordinator, barnetalsperson og rådgiver i Nittedal kommune. En jobb som jeg har hatt i åtte år. Arbeidet har blitt lagt merke til. I 2015 mottok vi regjeringens kriminalitetsforebyggende pris. Lions i Nittedal og DMV har vært og er, svært aktive i arbeidet. Gjennom en partnerskapsavtale har de stått for kursing av lærere, barnehagelærere og elevstøtter slik at alle barn og unge i kommunen får mulighet å dra nytte av programmet. DMV og mange andre tverrfaglige tiltak har bidratt til at vi i 2015 hadde null førstegangskriminelle under 18 år, kun 17 barn var i politiets søkelys. Snakk om at barna og ungdommene tar gode valg!

Av faglig bakgrunn har jeg sosialhøgskolen i Østersund og ledelse på BI. I tillegg er jeg godkjent coach gjennom Erickson coaching og International Coach Federation. Men, det som DMV kommer til å ha mest nytte av, er mitt store nettverk med engasjerte mennesker fra offentlige myndigheter og kunnskapsorganisasjoner i hele landet. Jeg kan også love mye humor og glede.

Jeg er snart 50 år, er gift og har to voksne barn. På fritiden er det mye trening sammen med hunden Lykke og familien.

Nå ser jeg frem til å bli med i videreutviklingen av DMV sammen med styret, dyktige instruktører og alle frivillige. Sammen skal VI bygge barn, ikke reparere voksne.

Kontakt

For mer informasjon kontakt styreleder Christian H. Johansen, mobil 918 39 282 eller daglig leder Ivar Tollefsrud, tlf 23 24 46 30.

Hjemmeside Mitt Valg: www.determittvalg.no