Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Norske ungdommer - velkommen til Camp Fjalir 2017
Norske ungdommer - velkommen til Camp Fjalir 2017

Lions Norge ønsker også norske ungdommer med nedsatt fysisk funksjonsevne velkommen til vår internasjonale ungdomsleir på Vestlandet. Det er fortsatt noen ledige plasser og søknadsfristen er utsatt til 1. april.

Leiren arrangeres samarbeid med Haugland rehabiliteringssenter og United World College Røde Kors www.uwcrcn.no, og arrangeres på deres skole på Haugland i Fjaler kommune, Sogn og Fjordane. Stedet ligger vakkert til ved fjorden, omkranset av fjell, ca. 1 times kjøring fra Førde. Vegg-i-vegg med skolen ligger Haugland Rehabiliteringssenter som ble etablert med støtte fra Lions Røde Fjær-aksjonen i 1987.

Tema for leiren

Å lære er å oppdage. Å skape forståelse, toleranse og fred.

Tidspunkt:

5. – 16. juli 2017 = 12 dager

Deltakere:

18 – 25 år, begge kjønn

Antall:

20 deltakere + 6 private assistenter

Søknadsfrist:

1. april 2017

Camp-språket er engelsk. Leiren er gratis for deltakerne og deres assistenter.
Deltakerne blir hentet med buss 5. juli på Flesland flyplass/Bergen. Kjøretiden er ca. 3 ½ - 4 timer.

Aktiviteter

Vi besøker den årlige Førde Internasjonale folkemusikkfestival www.fordefestivalen.no
Gode samtaler rundt campens tema. Aktiviteter i det maritime miljøet vi oppholder oss i, relatert til norsk kultur og tradisjon. Utflukter til nærområder med historisk tilknytning.
Aktivitetene tilrettelegges deltakernes fysiske evner.

Frivillige

Campen ønsker også frivillige medhjelpere velkommen, ung som godt voksen. Du vil få en uforglemmelig sommeropplevelse, om du blir med i tre dager eller en uke. Opphold og reise blir dekket.

Franzie Lerch. E-post: franzie.lerch@bkkfiber.no. Mob: 959 33 149

Last ned søknadsskjema (på engelsk)

Hjemmeside Camp Fjalir:  www.lions.no/Vaart-arbeid/Camp-Fjalir

Hjemmeside United World College: http://uwcrcn.no/

Hjemmeside Haugland rehabiliteringssenter: https://www.rkhr.no/

Velkommen til Camp Fjalir!