Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Nasjonal vinner av Lions fredsplakatkonkurranse 2014 er kåret
Nasjonal vinner av Lions fredsplakatkonkurranse 2014 er kåret

Bilde 1 av 11. Norsk vinner i Lions Fredsplakatkonkurranse 2014 (og vinner i distrikt 104 C). Den unge kunstneren heter Laila Karin Vatne og går på Sørestranda skule i Sykkylven. Innsendt av Lions Club Sykkylven/Sigtuna.

Distrikt A web

Bilde 2 av 11. Vinnertegning i Distrikt 104 A. Tegnet av Johanne Bergliot Klausen, Åse Montessoriskole, Risøyhamn. Innsendt av Lions Club Andøy.

Distrikt-B-web

Bilde 3 av 11. Vinner i distrikt 104 B. Tegnet av Marte My Jensen som går i 7. klasse på Byåsen skoe i Trondheim. Innsendt av Lions Club Trondheim/Nidaros.

Distrikt-D-web

Bilde 4 av 11. Vinner i distrikt 104 D. Tegnet av Haneen Im Saadallah som går i 6. klasse på Holen skole i Laksevåg. Innsendt av Lions Club Laksevåg.

Distrikt-E-web

Bilde 5 av 11. Vinner i distrikt 104 E. Tegnet av Sarah Chantal Skagen Selnes som går i 7. klasse på Austrått skole i Sandnes. Innsendt av Lions Club Sandnes.

Distrikt-F-web

Bilde 6 av 11. Vinner i distrikt 104 F. Tegnet av Victoria Marthinsen som går i klasse 7A på Sauherad barneskole, Akkerhaugen. Innsendt av Lions Club Sauherad.

Distrikt-G-web

Bilde 7 av 11. Vinner i distrikt 104 G. Tegnet av Amanda Minde Hallberg som går i klasse 7C på Granly skole i Horten. Innsendt av Lions Club Horten.

Distrikt-H-web

Bilde 8 av 11. Vinner i distrikt 104 H. Tegnet av Mehwish Banaras Iqbal som går i klasse 7B på Nordtvet skole i Oslo. Innsendt av Lions Club Oslo/Maud.

Distrikt-J-web

Bilde 9 av 11. Vinner i distrikt 104 J. Tegnet av Jasmin Karihova som går i 7B på Benterud skole i Lørenskog. Innsendt av Lions Club Lørenskog/Fjellhamar.

Distrikt-K-web

Bilde 10 av 11. Vinner i distrikt 104 K. Tegnet av Sebastian Lie som går i 7. klasse på Rollsløkken skole i Hamar. Innsendt av Lions Club Storhamar.

Juryen-med-vinnertegningen-i-Lions-Fredsplakatkonkurranse-2014_web

Bilde 11 av 11. Jurymedlem Brede Haave viser frem tegningen til Laila Karin Vatne fra Sørestranda skule, som var en verdig vinner av Lions Fredsplakatkonkurranse 2014 i Norge. De to andre jurymedlemmene var Torveig Storrø (til venstre) og Jorun Håltem (til høyre).  Helt til høyre står Vidar Waaden, koordinator for Lions Fredsplakatkonkurranse i Norge.

»

Nasjonal vinner av Lions fredsplakatkonkurranse 2014 er kåret

Vi gratulerer Laila Karin Vatne fra Sørestranda skule i Sykkylven som vinner av årets tegnekonkurranse for fred!

Alle våre 10 Lionsdistrikter i Norge var representert i finalen. (Bilder av distriktsvinnerne ser du ved å klikke på pilene i bildet over)

Juryen melder at det har vært spesielt krevende i år å skulle velge en vinner blant så mange fine tegninger. Juryen begrunner sitt valg med at vinnertegningen har rene linjer, den er fargerik og variert. Mange detaljer gir et tydelig uttrykk for temaet, ”Fred, kjærlighet og forståelse”. Budskapet kommer klart frem. Tegningen er estetisk svært bra og den er velkomponert. Det er i det hele utført et godt arbeid med tegningen.

Vinnertegningen sendes nå til Lions hovedkontor i Oak Brook, Chicago, USA. Der vil den konkurrere med andre nasjonale vinnertegninger fra alle verdenshjørner om fine premier, og førstepremien er en reise til New York i forbindelse "Lions Day with the UN".

9 kommentarer

Kommentarer blir moderert. Om du ser en kommentar du mener bør fjernes så kan du klikke på Rapportér
Kommentar fra Benin
Rapportér | 14.jan 2015 20:46
Hei jeg synes det er gøyt tegne jeg har vært med i 2014 og går i holen skole 6 trinn jeg prøvde å vinne dette åre men haeen i klassen min vant jeg er glad for det prøver neste år da
Kommentar fra Kristin Vatne
Rapportér | 17.des 2014 22:41
Fantastisk flott bilete, Laila Karin!! Ikkje berre godt utført men vanvittig bra komposisjon og svært godt gjennomtenkt! Veit då også at du er superflink å teikne! Gratulerer som vinnar, og lukke til vidare! Kryssar fingrane for deg! Gode klemmar frå superstolt tante i Ørsta!
Kommentar fra Rutt Brautaset
Rapportér | 17.des 2014 10:17
Gratulerer Laila Karin! Vi veit at du er veldig flink og likar å tegne, fantastisk flott! Stor klem fra tante og onkel i Oslo.
Kommentar fra Lena Brautaset
Rapportér | 17.des 2014 00:37
Du er familiens stoooore kunstnar! Heilt sikker på at me kjem til å sjå fleire flotte tegningar frå deg. Håper du vinn tur til New York
Kommentar fra Hannah Bueide
Rapportér | 16.des 2014 16:21
veldig fin tegning:)
Kommentar fra odd vatne
Rapportér | 16.des 2014 16:14
bestefar og bestemor er veldig stolte av deg Laila karin.dette er ei super tegning. Me snakkast i Jula.
Kommentar fra Anne Silje Vatne
Rapportér | 16.des 2014 15:31
veldig stolte av lillesøster!
Kommentar fra Torkjell petter utgård
Rapportér | 16.des 2014 11:28
Gratulerer so mykje.Ditta var flott.Vi har mange dyktige kunstnere her i bygda og vi har god plass til fleire.Håper ho når til topps i USA. Lykke til. ØNSKER ALLE EI RIKTIG GOD JUL.
Kommentar fra Kari Skuthe Smestad, DG 104C
Rapportér | 16.des 2014 10:33
Dette var svært gledelig, men ikke uventet! Jeg var virkelig imponert over denne tegningen, og den fortjener å bli sendt videre til konkurranse med resten av verden! Jeg gratulerer vinneren og gleder meg til å møte både henne, familien og forhåpentlig flere av de dyktige unge kunstnerne fra Sykkylven. Flere meget gode tegninger kom til vurdering i distrikt C.

Ny kommentar