Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Møt Lions’ internasjonale president Dr. Naresh Aggarwal
Møt Lions’ internasjonale president Dr. Naresh Aggarwal

I forbindelse med at det internasjonale presidentparet Naresh og Navita Aggarwal besøker Oslo, inviteres alle Lionsmedlemmer, "Venner av Lions" og andre interesserte til et treff på Ekebergrestauranten 23. oktober.

Vår internasjonale president ønsker å møte flest mulig medlemmer , venner av Lions og andre interesserte denne kvelden. Dørene åpnes kl. 17.00 og presidentens program finner sted 2. etg. 18.00 - 19.30. Møtet er gratis, og etter møtet serveres en tre-retters middag for 750 kroner. Det vil bli anledning til å kjøpe drikke for egen regning før møtestart.

18:00: Åpning ved distriktsguvernør Bjørn Zarbell

18:10: Barnekreft, ved familien Meiner

18:30: Hva kan Lions gjøre for miljøet, ved Lise Gulbransen (Hold Norge Rent)

18:55: Internasjonal president Dr. Naresh Aggarwal

Presidentparet reiser først til Finnsnes og Senja, og forhåpentligvis får de se nordlys for første gang! Lørdag kl. 13 vil han møte både medlemmer og ledere i klubblokalet til Lions Club Finnsnes. På dagtid på mandagen har presidenten et tettpakket program i Oslo. Han skal blant annet besøke Kastellet skole på Nordstrand som er en Mitt Valg-skole, Lions førerhundskole og møte Oslos ordfører Marianne Borgen.

Påmelding

Tidsfrist for påmelding er torsdag 19. oktober. Send en mail til distriktsguvernør Bjørn Zarbell: bjorn.zarbell@lions.no.

Betaling for middag (også senest 19. oktober): 90012304268. Merk innbetalingen med "Ip-besøk" og ditt navn.

We Serve

- Å hjelpe andre definerer hvem vi er. Det er grunnlaget for vår eksistens som en global organisasjon, presiserer  Dr. Naresh Aggarwal. Vårt motto gjør det lett for andre å forstå – "We serve/Til tjeneste.

Aggarwal er leder for verdens største serviceorganisasjon som nå er inne i sitt 101. år – det første året i vårt nye århundre.  Presidenten er derfor opptatt av fornyelse. Med strategiplanen LCI Forward som grunnlag rulles det nå ut endringer på de fleste områder, og vi tar gradvis i bruk ny teknologi som vil gjøre arbeidet vårt enda bedre. Målet er at vi innen 2021 hjelper 200 millioner mennesker årlig.

Vil du lese mer og se videoer om hans program, finner du det i vårt digitale magasin: magasin.lions.no

Nye medlemmer

Dersom klubbene ønsker det vil vår internasjonale president kunne bidra i en seremoni for opptak av nye medlemmer etter middagen. Gi beskjed om dette i påmeldingen.

Velkommen til et spennende og inspirerende møte!