Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Lions-rap: Vi er Lions!

Lions-rap: Vi er Lions!

I forbindelse med innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær 2015 har Lions fått profesjonell hjelp til å lage en egen musikkvideo, «Vi er Lions».

Sangen heter «Vi er Lions» og fremføres av Oral Bee og Lions All Stars (Mimmi Tamba og Hans-Erik Dyvik Husby). Teksten er skrevet av Anders K. Smedstad og musikk er av Haakon Lund og Anders K. Smestad.

Link til musikkvideoen: http://youtu.be/VEv-C2WKdFo

Du kan også høre sangen "Vi er Lions" på Spotify og Wimp.

Lions Røde Fjær som arrangeres 2.-8. februar 2015 samler inn penger til barne- og ungdomsprosjektet MITT VALG. Dette er et undervisningsopplegg for barnehager og skoler som forebygger problematferd som mobbing og rusmisbruk.

MITT VALG lærer barn og unge å ta gode valg, skaper et trygt og godt læringsmiljø og utvikler positive sosiale og emosjonelle ferdigheter hos barn og unge.

På en støttekonsert lørdag 7. februar på Sentrum Scene i Oslo vil "Vi er Lions" fremføres live.