Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Ikea støtter Libanon-prosjektet
Ikea støtter Libanon-prosjektet

IMPONERTE HVERANDRE: Pensjonert folkehøgskolelærer Einar Lyngar (til venstre) er imponert over hvordan Ikea-sjef Jens Listrup vil hjelpe flyktninger i Libanon. Ikea-sjefen vil hjelpe etter å ha blitt rørt av et foredrag Lyngar holdt 22. september. FOTO: PRIVAT

Ikea støtter Libanon-prosjektet

- Jeg tenkte at når én mann fra Moelv kan få til noe som virker, så må da også Ikea kunne bidra, sier Jens Listrup, sjefen for Ikea Ringsaker.

Ikea Ringsaker starter innsamling av skolemateriell og leker til flyktningebarn i Libanon. Etter å ha hørt Einar Lyngars foredrag om Lions prosjekt med å bygge Safe Senter for flyktningebarn i Libanon, ber Listrup nå folk komme med utstyr som kan gi ungene en bedre hverdag.

Besøkende og kunder på IKEA Ringsaker bes om å tømme loft og boder, og pakke en eller flere flyttekartonger med:

• Skoleting
  • Fungerende Laptops
  • Musikkinstrument
  • Sportsutstyr
  • Tegnemateriell

Nye ting må pakkes ut av originalinnpakningen sin før att unngå unødvendig toll i Libanon! Kartongerne skal merkes med detaljert innholdsfortegning for å forenkle tollklarering.

Lever kartongene til IKEA Ringsaker i entreen innen 1. November 2016.

IKEA sørger for attingene transporteres til Libanon.

ikea utstilling einar libanon syria

Torsdag 22. september holdt Einar Lyngar foredrag på Ikea Ringsaker om Lions' prosjekt for flyktningebarn i Libanon.  Varehuset har også stilt ut bildene hans i restauranten.