Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Bli med på MITT VALG-konferansen 2017!
Bli med på MITT VALG-konferansen 2017!

Jobber du med barn og unge? Er du ansatt i skolen eller barnehagen, eller har med barn å gjøre gjennom andre arenaer som for eksempel idretten? Er du offentlig ansatt eller Lions-medlem og opptatt av barn og unges oppvekstvilkår? Da er MITT VALG-konferansen midt i blinken for deg.

Meld deg på her!

Barn og unge møter stadig flere og nye problemstillinger. Å lære seg å ta egne avgjørelser er en vesentlig del av oppveksten, og til MITT VALG-konferansen 2017 kommer en rekke gode foredragsholdere for å drøfte valgene dagens barn og unge blir stilt overfor.

Gode valg kommer ikke av seg selv

Hva har Marco Elsafadi, Henrik Gilde, Lou Cathrin Norreen og Terje Ogden til felles? De har alle høstet erfaringer om hvilke gleder og problemstillinger barn og unge møter i dag. De kommer til MITT VALG-konferansen for å dele denne innsikten, for hva vil det egentlig si å være barn eller ungdom i 2017? Hvilke valg møter den oppvoksende generasjon som ikke foreldrene deres møtte? Noen stikkord fra temaene vi vil komme innom er overgrep, sosiale medier, mobbing, vennskap og samhold.

Se hele programmet

I tillegg vil vi få de unges eget perspektiv på hva det vil si å vokse opp i 2017, via teaterforestillinger fra Nittedal Teater. Med andre ord vil MITT VALG-konferansen 2017 ikke bare gjøre deg faglig oppdatert, men også inspirert.

Aldri før har det vært viktigere at barn og unge blir rustet til å ta gode valg. Bli med på årets viktigste konferanse om det viktigste vi har i samfunnet: barna våre!

Les mer om Mitt Valg