Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Anne-Kristin Wadahl er ny daglig leder i foreningen Ridderrennet
Anne-Kristin Wadahl er ny daglig leder i foreningen Ridderrennet

Etter en lang ansettelsesprosess med mange motiverte og velkvalifiserte søkere, falt valget på Anne-Kristin Wadahl, som tiltrer stillingen 1. februar 2017.

- Det blir spennende og veldig gøy å møte organisasjonskomiteen, deltakere, ledsagere og frivillige under Ridderuken 2017, sier hun.

Anne-Kristin Wadahl er 46 år, utdannet jurist med advokatbevilling. Hun har tidligere jobbet i forsikringsbransjen, og nå sist som advokat i Byggmesterforbundet. Dette har gitt erfaring med å planlegge, ha ansvar og bevare overblikk også i travle perioder. Hun har studert og bodd både i England, Italia og USA. Hun har også erfaring som frivillig på større norske vinteridrettsarrangementer og med ulike styreverv.

Anne-Kristin Wadahl er vokst opp på gård i Gudbrandsdalen, men bor i dag i Oslo, er gift og har to barn. Hun er glad i å være ute, og liker seg både på fjellet og i marka.  Anne-Kristin Wadahl har deltatt flere ganger i både Birkebeineren, Vasaloppet og Marcialonga. Hun beskriver seg selv som engasjert, positiv og glad i fysisk aktivitet.

Lions Norge har i mange år støttet foreningen Ridderrennet og er i dag en av hovedsponsorene.

- Vi gratulerer hjerteligst og ønsker Anne-Kristin Wadahl velkommen, sier Lill Anita Alver, guvernørrådsleder i Lions Norge.

- Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid for å kunne tilby funksjonshemmede i hele landet gode opplevelser gjennom Ridderrennet, Barnas Ridderrenn og andre arrangementer. Vi er stolte av å få være med i dugnadsgjengen som «gjør det umulige mulig»!

Følg Ridderrennet

Les tidligere saker om Lions og Ridderrennet

29. april 2016:   All time high for Ridderuka!

25. januar 2016: Kulda skremte ikke de unge riddere

03. september 2015:  Barnas Ridderuke - spre budskapet!

27. april 2015: "All time high" for støtten til Ridderrennet

20. mars 2015: Silje vant prisen og smeltet hjertene