Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > 1000 i bøssa - Appell til alle bøssebærere!
1000 i bøssa - Appell til alle bøssebærere!

Hilde Straumsheim (tv) og Heidi Lill Mollestad Oppegaard ønsker minne alle bøssebærere om at bøssene må ha minst 1000 kroner hver!

1000 i bøssa - Appell til alle bøssebærere!

No brakar det laust! Vi er synlige som aldri før i media: TV, radio, aviser og på nett. No er alt klart for bøsseberarane si helg!

Tusenvis står klare med bøsser. Nokre er ferdige med sine roder allereie, og melder tilbake til oss om stor gjevarglede og blide folk blant publikum.

Viktig: For å nå vårt mål om 30 millioner MÅ kvar bøsse ta inn minimum 1000 kr – helst litt meir. Så følg litt med på kor mykje du får, og ikkje gi deg før du har det som trengs! Gå heller til eit par hus ekstra, spør tanter og onklar, besteforeldre, søskenbarn, kollegaer, venner og bekjente.

Tenk at vi no kan gå for MITT VALG, Lions eige, flotte program! Gå med den største glede og frimodigheit, for vi har all grunn til å vere stolte!

Lukke til med LRF2015, alle saman!