Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > 1,5 millioner fra Gjensidigestiftelsen til MITT VALG
1,5 millioner fra Gjensidigestiftelsen til MITT VALG

Bilde 1 av 2.

åpning-lrf-2015

Bilde 2 av 2.

»

1,5 millioner fra Gjensidigestiftelsen til MITT VALG

Lions Røde Fjær 2015 ble åpnet av byråd for helse- og sosiale tjenester Øystein Eriksen Søreide og under arrangementet overrakte Gjensidigestiftelsen en sjekk på 1,5 millioner kroner til MITT VALG.

Lionsklubbene over hele Norge er nå godt i gang med årets store innsamlingsdugnad, og gavene strømmer inn til aksjonen. I tillegg til hovedsponsor Bergesenstiftelsen og gaven fra Gjensidigestiftelsen, strømmer det gaver inn fra kommuner, næringsliv og privatpersoner over hele landet.

- Givergleden er stor, og vi er svært glade for gaven fra Gjensidigestiftelsen. Nå venter vi blant annet på svar fra Regjeringen og Oslo kommune, sier generalsekretær i Lions Norge Heidi Lill Mollestad Oppegaard.

Mange steder i landet har bøssebærerne tjuvstartet, men selve aksjonsdagen er søndag 8. bebruar, og på landsbasis skal over 23 000 bøssebærere i aksjon.

- Målet er å samle inn minimum 30 millioner kroner, forteller aksjonsleder Lise Gulbransen.

I tillegg til bøssebæring arrangerer Lions-klubbene blant annet en rekke støttekonserter denne uken, og i Oslo markeres Lions Røde Fjær 2015 med en støttekonsert på Sentrum Scene lørdag 7. februar. Her kan publikum blant andre oppleve Stjernekamp-finalist Reidun Sæther og Den Norske Opera & Balletts 1. konsertmester og fiolinist Catharina Chen.