Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Tulipansalg mot rus, mobbing og vold - Lions Club Hønefoss
Tulipansalg mot rus, mobbing og vold - Lions Club Hønefoss

Hjertesak: - Dette arbeidet brenner jeg for, sier Ola Eiklid Hølen i Lions Club Hønefoss. Lørdag står han sammen med andre fra Lions for å selge tulipaner. (Foto: Anette Marcelle Hallquist, Ringerikes Blad)

Tulipansalg mot rus, mobbing og vold - Lions Club Hønefoss

Lørdag er det Lions' årlig tulipansalg til inntekt for holdningsprogrammet "Mitt Valg".

Men arbeidet starter faktisk mye før, for Lions Club Hønefoss jobber med samme aksjonen hele uka til ende.

– Dette er mitt bidrag til en bedre verden, sier tidligere lærer på Eikli skole, Ola Eiklid Hølen. I år har han 40 års jubileum med Lions-arbeid, og han mener jobben de gjør er viktigere enn noensinne.

– Jeg tror det er vanskelig å være ung i dag, de har flere muligheter enn noensinne, sier han.

I løpet av denne uka skal de besøke bedrifter og butikker. Og på lørdag kan du treffe dem i sentrum av Hønefoss, som på Kuben, i Hønengata, på Eikli og på Hvervenkastet, for å nevne noe.