Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > «Ring i Åsnes» i ny og friskere utgave - Lions Club Åsnes
«Ring i Åsnes» i ny og friskere utgave - Lions Club Åsnes

FORNYES: – Ring i Åsnes skal bli friskere og bedre. Vi mener det fortsatt er behov for den, sier Otto Langmoen i Lions Åsnes. (Foto: Sverre Viggen)

«Ring i Åsnes» i ny og friskere utgave - Lions Club Åsnes

Før påske får alle husstander i Åsnes en ny og friskere utgave av Lions- katalogen «Ring i Åsnes» i postkassa. Med større skrift og så oppdatert som det går an å få den, er den til stor hjelp for mange.

– Katalogen er gitt ut siden tidlig på 1990-tallet, og vi har vært litt usikre på om tiden har gått fra en slik katalog med mobiltelefonene og lagring av numre på disse. Vi reviderte katalogen i 2012 fordi vi anså at det fortsatt var et behov. Vi tror at det behovet fortsatt er der. Tilbakemeldinger både fra folk som bruker den og fra bedrifter som annonserer i den, er så positive at vi har lagt ned mye jobb i å fornye årets utgave, sier Otto Langmoen i Lions Åsnes.