Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Markerer 100 år med Lions - Lions Club Stjørdal og Lions Club Stjørdal Varnes
Markerer 100 år med Lions - Lions Club Stjørdal og Lions Club Stjørdal Varnes

100-ÅRSFEIRING I JUNI: De to Lions-klubbene i Stjørdal går sammen med Frivilligsentralen om å feire Lions Clubs Internationals 100 år med aktivitetsdag i Fosslia Fjellhall 17. juni. Fra venstre Oddgeir Røddesnes (visepresident Lions Club Stjørdal), Alf Johny Rokke (Lions Club Stjørdal), Kari Søberg (president Lions Club Stjørdal Varnes), Jorid Røddesnes (visepresident Lions Club Stjørdal Varnes), Hanne Myrvang (Frivilligsentralen Stjørdal) og Olaf Aarre (president Lions Club Stjørdal).

Markerer 100 år med Lions - Lions Club Stjørdal og Lions Club Stjørdal Varnes

Lions Clubs International fyller 100 år i 2017. Lørdag 17. juni markerer Lions Club Stjørdal, Lions Club Stjørdal Varnes og Frivilligsentralen det hele med aktivitetsdag i Fosslia Fjellhall.

- Til 100-årsmarkeringen har vi booket hele fjellhallen. Selve markeringen foregår mellom kl. 13 og 16, og på planen står ulike aktiviteter for de yngste samt mulighet for å smake på mat fra ulike nasjoner. Selv om vi spesifikt har invitert fremmedspråklige mødre og barn, ønsker vi hele lokalsamfunnet hjertelig velkommen til å delta på markeringen, sier Oddgeir Røddesnes, visepresident i Lions Club Stjørdal.

Viktig for inkluderingen

Det er de to Lions-klubbene i Stjørdal, Lions Club Stjørdal for mannlige og Lions Club Stjørdal Varnes for kvinnelige medlemmer, som står i spissen for aktivitetsdagen. Siden januar har også Frivilligsentralen Stjørdal blitt med på planleggingsmøtene, og det er de som har ansvaret for matserveringen.

- Representanter fra sju til åtte nasjoner vil være tilstede i fjellhallen og by på smaksprøver av matretter fra deres respektive land, forklarer Hanne Myrvang, daglig leder ved Frivilligsentralen.

• Les hele saken i Stjørdalsnytt: Markerer 100 år med Lions