Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Lions vasket rundt på dugnad - Lions Club Sørfold
Lions vasket rundt på dugnad - Lions Club Sørfold

–Det var veldig skittent i tak og vegger, kriker og kroker, men nå ble det bra, sier arbeidsgjengen: F.v. Magne Johansen, Bjørn Hansen, Odd Johansen, Per Martin Johansen, Asbjørn Pedersen og Halvdan Haug.

Lions vasket rundt på dugnad - Lions Club Sørfold

–Det er fint å kunne gi noe tilbake til kommunen som takk for gratis lokaler, sier Bjørn Hansen, president i Lions Sørfold. Den dyktige dugnadsgjengen har rundvasket aktivitetshuset Bakeriet.

Ringte og meldte seg til oppdrag

–  Vi har lenge vært klar over at Bakeriet trengte rundvask, men med begrensede renholdsressurser er det vanskelig å rydde plass til dette.

På årets kontaktmøte for kulturlivet snakket vi om at kommunen har fått trangere økonomi, og at vi i større grad enn før vil appellere til dugnadsånden i kulturlivet, og inngå samarbeidsavtaler med lag og foreninger.

Dagen etter ringte Lions og sa de ville bidra med å vaske rundt på aktivitetshuset Bakeriet.

Da ble jeg både rørt og takknemlig, sier kultursjef Bente Braaten, som retter en varm takk til de flinke ildsjelene.