Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Feiret sola og nytt klubbhus - Lions Club Bardu
Feiret sola og nytt klubbhus - Lions Club Bardu

OPPMØTE: Det var et godt oppmøte på feiringen ved Lions Club nye klubbhus på Setermoen. Foto: Ing-Mari Steien.

Feiret sola og nytt klubbhus - Lions Club Bardu

Lions Bardu samlet folk i alle aldre til en solfylt feiring.

I motsetning til fredagens uvær ble det en knalldag da soldagen og nytt klubbhus skulle feires.

Leder i Lions Bardu, Hans Hammer, forteller at de ble overrasket over interessen da de lørdag feiret soldagen og hadde offisiell åpning av det nye klubbhuset på Setermoen.

– Det var en kjempefin dag med kjempeflott vær i motsetning til fredag. Det var ikke akkurat knallsol, men den tittet frem nå og da. I fire, fem kuldegrader og 20 centimeter med nysnø koste unge og voksne seg med aking og andre aktiviteter. Det var overraskende mange som kom for å feire sola med oss og for å se klubbhuset vårt. Sev om vi uoffisielt var ferdig i fjor, var dette den første dagen folk kunne komme å se hva som har skjedd her. Det var en veldig trivelig dag, sier Hammer.