Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Fargerikt fellesskap i menighetshuset - Lions Club Greipstad
Fargerikt fellesskap i menighetshuset - Lions Club Greipstad

Glade barn: Askil Holm skapte stemning under barnekonserten i kjelleren på Greipstad menighetshus.Foto: Anne Lise Riseng, Sondalen budstikke.

Fargerikt fellesskap i menighetshuset - Lions Club Greipstad

Det krydde av små og store på Greipstad menighetshus lørdag ettermiddag. Anledningen var arrangementet "Under samme sol".

Det var tett program med mange innslag i ettermiddagstimene lørdag. En masse folk var i sving, både med sang, konsert, dans for å nevne noe da arrangementet Under samme sol gikk av stabelen på Greipstad menighetshus. Før arrangementet hadde også folk fra flere nasjoner stått og laget mat. Her var vårruller i ulike varianter, gryteretter og riskake. Sistnevnte begeistret Aud Urdal spesielt.

Arrangører av Under samme sol var Røde Kors, Greipstad Lions, Greipstad menighet, Birkelid Læringssenter, Sparebanken Sør og frivillige.