Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Eldstemann på «Farmen» - Lions Club Eidsvoll
Eldstemann på «Farmen» - Lions Club Eidsvoll

MINNER. - Jeg trur jeg vet hvem som er avbildet der, sier 101 år gamle Albert Gresslien mens han ser på bildene i storbonderommet på Farmen. Foto: Jan Arne Sandholtbråten

Eldstemann på «Farmen» - Lions Club Eidsvoll

Aktivitetene var mange for de besøkende ved Løntjernbråten søndag, og på tross av litt ruskevær ble det en flott dag for både store og små.

- Det er moro å komme hit en tur igjen, sier snart 102 år gamle Albert Gresslien.

Gresslien var suveren eldstemann på Lions' familiedag på Farmen-gården Løntjernbråten i Gullverket.

Farmen-innspillingen i fjor forestilte situasjonen slik den var for 100 år siden altså 1915. Allerede da var Albert Gresslien ett år gammel.