Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Disse får Lions-penger - Lions i Hamar, Vang og Storhamar
Disse får Lions-penger - Lions i Hamar, Vang og Storhamar

SOLGTE KALENDERE: Kåre Rise (Storhamar Lions), Harald Thorshaug, Marit Dobloug (Hamar Lions), Kjell Morten Edvartsen (Storhamar Lions), Kjell Børresen (Vang Lions) er ferdig med årets kalendersalg. (Foto: Jo E. Brenden)

Disse får Lions-penger - Lions i Hamar, Vang og Storhamar

Hvert år selger medlemmene i Lions Hamar, Vang og Storhamar kalendere med historiske bilder fra Hamar og Vang.

– Vi trykker hvert år 3000 kalendere for salg, og de som ikke selges gis bort gratis til Frelsesarmeens julepakker og eldresentrene i byen. I tillegg til salgsinntektene bidrar annonsesponsorer også med inntekter til kalenderaksjonen, opplyser leder av kalenderkomiteen, Kjell Børresen

Her er listen over dem som skal få Lions kalenderpenger i år.

Nå skal pengene deles ut:

– Vi gir fortrinnsvis tilskudd til tiltak som gjennomføres av frivillige organisasjoner, foreninger, sammenslutninger og lignende, sier Børresen.