Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Andeløp søndag - Lions i Malvik
Andeløp søndag - Lions i Malvik

Lions og skolekorpsene i Malvik inviterer til det tradisjonelle andeløpet i Homla søndag. 1500 gule badeender skal slippes løs i elva.

Som vanlig er det store og flotte premier til de endene som kommer først i mål.

Skolekorpsene  selger lodd på alle butikker i Malvik lørdag formiddag. Lodd kan også kjøpes ved å ta kontakt med styrene i korpsene.

Andeløpet går ut på at det slippes ut 1500 gule badeender i elva. Endene er nummerert, og selges i nærmiljøet og til venner og kjente. De første endene i mål vinner gavekort. Det vil også bli musikk, kafe, leker og morro langs elva.

Inntekt til unge korpsmusikere

Det er inngått avtale om Lions Andeløp 2016 mellom Lions Club Malvik/Lions Club Malvik Saxedatter og Hommelvik Juniorkorps og Vikhammer og Saksvik Skolekorps.

– I valg av samarbeidspartnere har vi lagt spesiell vekt på det gode arbeidet korpsene gjør for barn og unge og for kulturlivet i kommunen vår, het det i en pressemelding fra Lions tidligere i år.