Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > 180.000 i gave - Lions Club Svolvær/Vågar
180.000 i gave - Lions Club Svolvær/Vågar

Vakre blomster: Aino Karvonen, Evy Nilsen, Jorunn Halden, Liv Elsa Nilsen, Oddveig Sætran og Hilde Andersen i Lions Club Svolvær/Vågar skal dele ut hele 1000 tulipanbuketter i Vågan under aksjonen nå i april, mens herreavdelingen skal varte opp med 800 salg denne våren. Foto: Knut Johansen

180.000 i gave - Lions Club Svolvær/Vågar

Lions gjør en flott innsats over hele landet; også i Vågan, der man under årets tulipanaksjon skal dele ut hele 1800 buketter til sammen i kommunen.

Skjønt salg er det kanskje ikke riktig å benevne dette, for medlemmene oppfordrer publikum til å gi 100 kroner til aksjonen.

Og som takk får man en bukett med åtte tulipaner, sier Aino Karvonen og Evy Nilsen i Lions Svolvær/Vågar, som er damenes Lionsklubb i Vågan.